lunes, noviembre 13, 2006

Qui ho sap?

Qui sap si algun dia podré ser escriptor?

Noticia de Ràdio Nou del passat 10 de novembre.

Esta nit es lliuren els Premis Literaris Ciutat d'Alzira en el marc d'una vetlada literària a la qual assistiran unes 800 persones. Estos guardons, organitzats per l'editorial Bromera, han consolidat el seu prestigi en les lletres valencianes gràcies a les 18 edicions que ja acumula el premi de novel.la, els dotze del premi de divulgació científica i els 8 del premi d'assaig. Els dos primers estan dotats amb una recompensa de 18.000 euros cadascun i l'últim amb 9.000. A més, a estes tres categories cal sumar enguany el primer premi de poesia. Pel que fa als pronòstics, de les 26 obres originals de narrativa que s'hi han presentat, resten 4 finalistes. Es tracta d'una novel.la d'intriga amb la figura d'un pintor valencià com a rerefons; una ficció històrica sobre el triomf de la revolució burguesa a les nostres comarques; una intriga en clau de farsa ambientada als Pirineus; i,per últim, una història sobre com afecta el mal d'Alzheimer a la vida de les persones.

I direu, de què collons parla este?
Doncs, això del Alzheimer és meu... una novel·la que ha estat finalista. No està malament, eh? Digueu-me que no, digueu-me que no...

No he guanyat però tampoc he perdut. El premi ha quedat desert, però jo sóc finalista... JE JE. Gràcies a tots els que heu col·laborat, sobretot Cristina Martínez. La publicaran?

10 comentarios:

Cris dijo...

Clar que la publicaran, però espavila't que el Premi Ciutat d'Alzira l'any que ve són 36.000 euros!!!

Anónimo dijo...

No fasses trampes com la golfa de Lucía Etxebarría!!! Crec que amb les seues mamelles encandilà el jurat del Premi Nadal!!!

Xeli dijo...

M'alegre molt Natxo, estaràs content no? I ara un dubte que tinc, d'on traus el temps per fer tantes coses, no tindràs un "negre" no?

natx dijo...

Busque una negra...

Alex Carcelén dijo...

Alzheimer, iaios... antonses... al llibre... de follar ni parlem, no? Enhorabona xicuelo.

ofegabous dijo...

M'alegre per tú campió. Enhorabona!El divendres em contes els detalls.

isaïes

Anónimo dijo...

FELICITATS¡¡¡
Eres un carc nax
Ens encantara tornar a tindre lletres teues entre ls nostrs mans

un bst i deixat caure pel pist

Anónimo dijo...

Pero que me dices!!!

Enhorabona!! Ja estàs passant-nos una còpia que no pedem esperar fins que la publiquen!!

MJ

Pilar Llorca dijo...

puc afergir-me a lo del negre? Es IMPOSSIBLE que tingues temps per escriure un llibre.En serio. de totes maneres, felicitats, per a tú, i per al negre.

Harry dijo...

Su tactica es sencilla. Siempre que le pidas un favor te dira que si, pero luego lo delega! Tendra cara el tio!
Com lo de les bolsetes! Asi cualquiera tiene tiempo libre! Brrr... Estos Lara !