sábado, enero 06, 2007

Concurs de CARDATS alcoians
Dícese del cardat alcoià d'allò que fa referència a eixe pentinat espacial copiat posteriorment per Mars Simpson i que només es veu per estes comarques. Les quantitats de CO2 tòxic a estes terres és terriblement superior a la resta de la mitjana europea. Tot per la laca que llancem a l'atmosfera. Normalment els cardats alcoians es confeccionen a les perruqueries entre els dijous i els divendres per lluir-los els caps de setmana. Hi ha una vertadera plaga entre les alcoianes, de tal manera que una vegada superen els 40 anys, tendeixen a fer-se'n un. Tb està la modalitat: cabell del circul (industrial)... que és el cardat sense altura exagerada i amb un xicotet 'flequillo' que cau sobre el front en diagonal.


El cardat és una manera de viure i de prestigi social. I mai un cardat va a soles, sempre està acompanyat per un altre. Tb està el model CARDAT ALCOIÀ amb metxes. Molt de moda... per això de ser modern.


A Nova York han escrit moltes cròniques sobre els tipus de cardat després que les nostres benvolgudes festes visitaren la gran city. I als nostres cines, la pendent de les sales és superior a la mitjana espanyola. Això és així perquè els cardats impedeixen els que estan darrere puguen vore les funcions o les pelis. Donant-li major pendent a la sala, l'altura i per tant impediment (en forma de ciprés) és més salvable.


Peladilles, café licor, Moral del Alcoyano, Font Roja, pericana, Cavalcada, burretes, les festes, Tirsiti, la volta als ponts, el centro comercial... i ara, ELS CARDATS ALCOIANS.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Que bo Natxo, encara estic plorant de la risa.... Escriu mes PERFA!!!! Julia

El Gran Chimp dijo...

Grande, muy grande! XD. Esas fotos, al World Press Photo ya!

Mirims dijo...

El casco alcoià marca registrada ja!!

Molt bo també lo dels grafitis, igual te'n envie un quans grasiosets, de moment péga-li una miraeta a esta:
http://diarideretalls.blogspot.com/

Salutacions

Anónimo dijo...

Encara hem salten les llagrimetes!!

Aun tendrás que hacer un blog especializado en cardados: el cardablog alcoià.

I además eres reincidente que en abril ya te iniciaste en el tema con una foto que tuve unos días como fondo de pantalla

http://borraska.blogspot.com/2006_04_01_archive.html

Anónimo dijo...

Pero que garrulos que sois los de Alcoy...el cardado es de media España, en los 70, lo que pasa es que en vuestro pueblo, anclado en el pasado aún está de moda...fiestas? que fiestas? esas en las que no participa quien quiere sino quien puede? licores, vuelta a puentes, centro comercial, lo dicho... garrulos...

MJ dijo...

Huy! Cuanto amargado suelto hay por ahí!

Menos mal que nos ha aclarado que el cardado no es una invención alcoyana, como el café licor, las fiestas y los Reyes Magos, que también se inventaron en el poble!

Besetes. A vore si ens vem este cap de setmana!!

Mj