lunes, agosto 18, 2008

He netejat el cotxe




Açò, que hauria de semblar una cosa habitual i dins la normalitat, ha estat un esdeveniment digne de contar. He netejat el cotxe, també conegut com armari, biblioteca o traster. La cosa s'havia posat realment xunga. Un tio del meu calibre no pot anar amb un Ibiza groc, ja ho sé, però li tinc carinyo. Almenys, buidar-ho de papers i elements voluminosos era un deuter amb mi mateix. I l'altre dia, amb la inestimable col·laboració de Júlia ho vaig fer.
Vos contaré alguns detalls. Primer, vaig invertir quasi dos hores en la seua neteja. Vaig trobar coses perdudes en el temps i que demostren que la última vola (i primera... que guarro no?) que el vaig netejar encara vivia a València.
Al capó del cotxe vaig trobar la meua tesina (Publicidad i comunicación empresarial) que la donava per perduda (la vaig llegir al 2000). També hi havien cintes de video per estrenar (de VHS), tota la documentació de la primera tesi doctoral que vaig començar a escriure o cintes BETACAM de la meua etapa a CANAL 9 VCIA (maig 1997-maig 2000). Parasols, ferramentes, una manta, sac de dormir, pràctiques dels meus alumnes, factures de la rehabilitació del Globo, llibres de Periodisme, cassetes de Dire Straits i una sèrie d'0bjectes que en total... sumaren cinc bosses de brosa.
Finalment vaig descobrir que el capó del meu cotxe té fons. I baix, un compartimento secreto.
juujujujujuuuuuuuuuuu

2 comentarios:

Txema Rico dijo...

Hòsties...!!! i pensava que el serdo amb els cotxes era jo....

Txema dijo...

Si eixe Eivissa groc l'he conduït fins i tot jo!!!!!