jueves, octubre 26, 2006

Hui a les 23:00 L'Escenari



L’Escenari està concebut com un laboratori de propostes artístiques on s’experimenta amb tota classe de fórmules creatives en disciplines com el teatre, els monòlegs, la dansa, el mim, la màgia, les performances i tot tipus de música en directe. El programa es grava en un establiment d’oci nocturn real que acull normalment tot tipus d’actuació del model café teatre. En este espectacle hi haurà grups teatrals, monologuistes, esquetxos i actuacions musicals del panorama artístic valencià. El condueix i presenta l’actriu valenciana Rebeca Valls. Rebeca es transforma en Elena, la cambrera curiosa i interessada per totes les arts.
En el primer programa tindrem el duet teatral valencià L'Excèntric, l'emergent grup musical pop El Pacto, d'Alacant, els monòlegs de l'actor conegut popularment com el Nati, integrant dels Olla Xunta de Rafelbunyol i els esquetxos del doctor Sensaloni, encarnat per l'actor de Carcaixent Xavier Learreta. L'Excèntric el formen els actors Toni Agustí i Ernesto Pastor. Són dos professionals experimentats que tenen treballs importants tant al món del teatre com ara de la televisió. Ens proposen dos actuacions estretes dels seus treballs Mutis por el forro i els Singermornings. Xavier Learreta es transforma en una mena de trobador xarraire que es dedica a la venda ambulant d'articles impossibles. Entre d'altres, l'elixir de l'amor. Natural de Carcaixent, treballa habitualment als mercats medievals i als cafés teatre. El Pacto és un grup relativament nou que actua pràcticament cada setmana en algun dels diferents escenaris de la Comunitat Valenciana. S'autodefineixen grup pop amb matisos de rock i celta. Són el resultat del pacte entre un poc de tot i molt de pop. Interpretaran dos temes del seu disc El Cuentacuentos. Finalment, Juan Antonio Natividad, El Nati, integrant del grup teatral de monòlegs Olla Xunta, de Rafelbunyol, pujarà a l'Escenari per desplegar dos monòlegs. Un dedicat a les situacions tòpiques que es registren als llocs d'acampada, i l'altre a l'angoixa que pateix cada vegada que el conviden a una boda.


http://www.rtvv.es/programas/lescenariv.asp

1 comentario:

Alex Carcelén dijo...

Enhorabona per l'estrena, xato. A Alacant l'audiència del punt dos la nit del dijous pot trencar tots els records, el dos o el tres per cent! Ànim. I la cambrereta eixa... per fi una dona diu tot el que tu vols!