miércoles, enero 03, 2007

2007


Ha arribat, ja està ací. Estem contents? Alguns s'han cregut la innocentada del monòleg. No està malament, eh?
Doncs llavors aleshores ha arribat el 2007, de la mà dels xicons d'ETA que volen calfar les eleccions. Quins xavalets més incoscients i per cert, que avorrits.
Vos desitge a tots un any de triomfs. Espere que guanyeu molta pasta, que ens enamorem els qui no ho estem i que els que hi esteu, que continueu. Que la faena no ens matxaque ni es faça monòtona.
Un consell, canvieu d'hàbits, feu altres coses, llegiu algun clàssic, aneu al cine. Foteu-vos una XXL del Burger King, remunteu el riu, fixeu-vos en els detalls, telefoneu un col·lega de la facultat de qui no sabeu res, abraceu els vostres pares si encara en teniu... i amb molta més força a la iaia. No vos encengau per gelipollades (geli), compreu premsa escrita, feu la migdiada, una miqueta d'esport... i sexe quant més millor, encara que no vos apetisca (sempre hi ha una possibilitat... és qüestió de calfar-se i ara fa molta frescor). Sigau amables, compreu un cupó de l'onze, feu una sorpresa a la parienta i al pariento...
Aneu a eixe restaurant i pegueu-se l'homenatge... total, 60 euros no van a cap de puesto hui en dia. Passejeu per la platja... ara és quan més bonica està. Sense gent, sense surfistes, sense parasols i sense madrilenys. Feu-vos un ou fregit per a sopar... Hi ha plaer millor al món que un ou fregit amb creïlles fregides?
No vos cregau res de la tele, qüestioneu tot, balleu un pasdoble i deixeu-me un comentari al blog. Perquè este moment, cada moment, ja és irrepetible.
ummmmmmmm un ou fregit, un ou fregit, un ou fregit....
Bon any

natx

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Quanta saviesa amic!Tevaig a fer cas encara que després és tan fàcil oblidar-se d'eixes xicotetes coses tan grans,però és necessari que algú de tant en tant t'ho recorde. Sobretot cal mimar moltíssim les relacions humanes que després sempre és massa tard!
Gràcies i bon any a tu també!

Cris dijo...

Què cabron! m'havia cregut la innocentada!!

Cripema dijo...

Voy a hacerte caso. Ya se lo que voy a cenar hoy.
Feliz año y feliz cabalgata.

la sargantana del puig campana dijo...

Jo també havia caigut en la innocentada. Innocent que continua sent una ! El 2007 es prou especial per tu, aprofita tot eixe temps, i tampoc et passes sucant ous fregits.

Alex Carcelén dijo...

Folleu folleu que...