sábado, enero 06, 2007

Nou blog












Estimats amics. Tinc un nou blog en companyia del cuñaooooo Harry.
(divingthenet.blogspot.com).

El nostre nou blog rescata dels bruts carrers espanyols (de moment) aquelles pintades o grafittis més originals, que ens provoquen un somriure o simplement que ens trobem cada dia quan eixim de casa. Tot va sorgir quan cada dia, quan passava per la pujada al Castell de Sant Ferran d'Alacant, em pixava de risa quan llegia aquell lema pintat a la revolta: SI NO TE BAJARAS LOS PANTALONES, NO TE METERÍAN UN PEPINO POR EL CULO. Una pintada sense expliació (per al seu autor i per al del pepino tb, supose) però que em feia descollonar-me. L'altre dia vaig baixar a Alacant per fotografiar-la però, MALEDICCIÓ, estem de campanya electoral i Alperi ha decidit eliminar les pintades.


En fi, que l'adreça del blog es la següent: http://grafittiurbano.blogspot.com/


Espere que la visiteu, i que tb aporteu fotos. Només heu d'enviar la foto de la pintada o el grafitti a la adreça electrònica grafittiurbano@gmail.com Als segons apareixerà al nostre blog.





Benvinguts a l'era de les pintades urbanes.



La foto es del cuñaooo i no em vaig enterar quan me la va fer un dia a la zona del Partidor d'Alcoi. Crec que la pintada feia referència als camps de Golf, però el joc de imatges amb un servidor, les paraules GOLF i NAT fan risa... Per cert, jo no sóc golfo. Sóc mot bon xic.

1 comentario:

Alex Carcelén dijo...

Malfainers! Moderns! Urbanites!