miércoles, marzo 19, 2008

El sueño de nuestra etapa universitaria

Unos gamberros queman una falla en Picanya
La falla grande de la Plaza del País Valencià de Picanya, ha quedado totalmente destruida esta mañana por un incendio provocado por unos "gamberros", según han informado la Policía Local a Efe, recoge lasprovincias.es. Se han podido salvar tres o cuatro ninots.La falla no contaba con servicio de vigilancia nocturna y que en el momento del incendio ninguno de los falleros se encontraba en el casal. El monumento, tenía un coste de 18.000 euros y había obtenido el segundo premio de la localidad

-------------------------------------------------------------------------

Cuántas ocasiones soñado, pactado y programado a la vuelta de las juergas nocturnas en Fallas. Prenderle fuego a una de ellas antes de la nit de la cremà. Nosotros estuvimos sólo cerca de robar un Ninot en Burjassot, pero un guardián nocturno nos pilló. Años más tarde, conseguí la mano de una figura, un objeto que rodó por todos los bares de Valencia durante años. Estuvo al menos dos en el PINBALL y ahora creo que se conserva cual brazo de Santa Teresa en casa de Kumbo alias 'Jordi Llopis' en su domicilio particular de VCIA.

3 comentarios:

lluis dijo...

Xe què curiós. Dimecres 19 de març. Sant Josep (Lluís), el meu sant. La meua família ho ha celebrat amb un dinarot, com tots els anys. A pesar de la meua absència, però en el meu honor. Això és estima incondicional... Arribe de viatge. Vinc de Còrdoba. Són les nou i mitja de la nit i el meu cotxe enfila els carrers de Catarroja. Ambient faller. Retrona el poble! No trobe lloc per a aparcar, em molesta el soroll, estic cansat, em deslumbren les llums dels carrers, tot està tallat... collons! m'entra mala hòstia! Sensació raríssima: d'on sóc? on vaig? qui són tots estos descerebrats? Què fan? El món continua girant uns quants quilòmetres més enllà de València. Caldria fer una reserva de la biosfera aïllada de les falles. O millor, cremar-les abans que jo arribe al poble.
P.D Per cert, no estaria malament cremar també a les falleres amb els seus monuments en un clímax degavellat de valenciania... Amadeu Fabregat dixit. Amunt!
Lluís.

Cris dijo...

Després digueu que jo sóc la radikal...

masbirras dijo...

Compteu amb mi per a la Falla Borroka!!! El Brother us en pot explicar algunes...

Txema, qui si no