miércoles, abril 05, 2006

Si, si, si... Vila-Real....!!!!!


TOTS AMB EL VILA-REAL

Impressionant satisfacció la viscuda el passat dimarts 4 d'abril, un dia històric per als amants del futbol. El Vila-Real es va carregar el totpoderós Internatzionale de Milà amb un gol d'un argentí amb nom de basc i que es considera castellonenc.. (Bonic no?) El partit em va recordar a les gestes del Deportivo de la Corunya fa uns anys quan es va fer el Manchester o el Paris Sant Jordiet. Una nit de futbol amb tots els ingredients... Un equip italià que passa al tanatòri, una ciutat amb 40.000 habitants (enveja alcoiana), un italià que li trenca els nasos a un argentí, un Riquelme rebutjat pel Barça que triomfa al equip groguet (diuen que va fitxar al Vila-Real perquè l'equip té els colors del Boca Juniors)... i un final d'infart.
Gràcies Vila-Real per aconseguir que me n'anara a dormir amb un somiriure a la cara. Xé que bo!
I el millor de tot és que els valencianistes estaran que trinen. Estos no juguen ni la Intertoto enguany. Ho sent per ells... però que se...
Salutacions i amunt Alcoyano!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ni soc futbolera, ni patriota ni res paregut però que "conyo"! La terreta tira bastant i em vaig alegrar molt de la victòria del Vila-real. Crec que és un equip que cau molt be i per alguna cosa serà no? Amunt Vila-real, i avant! (Mai he sabut com s'escriu esta expressió tan nostra)