jueves, agosto 17, 2006

Macho? Hèrcules


Estem contents. El Deportivo es va presentar anit davant d'uns 1500 aficionats al Camp del Collao entre els que em trobava amb la meua cosineta Maria (futura aficionada). El Depor va prometre il.lusió i després ho va traduir en joc. L'alcalde va dir (en any electoral) que la nova graderia (per què construeixen cases ahí) del Lateral de Gol B la començaran a construir en breu.
Partit fort i molt bones vibracions. Solida defensa i un mig del camp i davantera molt interessants. El triangle Morillo, Fran Machado, Félix Prieto em va semblar conjuntat i viu. Diego Jiménez i Cassany, una garantia de repartiment de joc al mig del camp.
Guanyar l'Hèrcules és sempre un plaer encara que siga per penalts, en un amistós soso i en una vesprada calorosa d'agost. L'Hèrcules és sempre l'Hèrcules i cal matxacar-ho com siga.
Macho? Hèrcules.

Vamos deportivo, vamos campeón.

Vaig fer fotos, però no tinc el cable de la càmera. Promet publicar-les estes i algunes altres interessant la pròxima setmana

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jo també vaig gaudir amb la imatge del nostre equip. Al principi, la construcció del planter em deixava molts dubtes. Ara, en tinc menys. Que comence a rodar el baló. A l'Hércules li demostrarem que nosaltres també serem prompte de Segona.
En quant als fitxates, Isailovic és nostre. Al seu moment li va costar 1000 quilos de les antigues pessetes al Valladolid. És nostre, tot i que l'Alacant va intentar torpedejar-lo fins l'últim minut. Que poca vergonya!!! Juan Carlos, ex del Barça, València i també del conjunt de Pucela intentà marejar el futbolista balcànic quan ja es trobava al Centre Comercial Alzamora, a només dos hores de la signatura del contracte i la presentació del davanter. Gandía, Josele i Eliseo van tindre que abandonar el dinar d'agermanor al Lolo per a evitar mals majors. Cal recordar que Juan Carlos fea d'intermediari dels de la capital de la Costa Blanca. Esta vegada a Fernando Gómez Colomer no li va eixir bé la jugada, com en el cas Germán Rojas. Tenim un altre enemic esportiu!!!